Tekstversie

Zoeken naar:

Algemeen:

Startpagina

AGB

Nieuws / Agenda

Contact

Sitemap

Impressum

privacy policy

partnerschap link

Algemene voorwaarden

1. Geldigheid van de voorwaarden

1.1 Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, aanbiedingen en leveringen.

1.2 Afwijkingen, mondelinge afspraken of toezeggingen te doen, of om de uitsluiting van deze voorwaarden te wijzigen wordt pas van kracht als we dit schriftelijk te bevestigen. Dit geldt ook voor de opheffing van de schriftelijke vorm vereist

2. Bieden en Conclusie
Onze aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle bestellingen worden alleen geaccepteerd als schriftelijk of goederen af ​​te leveren.

3. De berekening is gedaan in Euro en is af magazijn plus opgegeven verzendkosten.

4. Betalingen worden aanvaard op voorhand, contant geld en overschrijving.

5. Standaard door de koper
Als de klant betaald met meer dan 10 dagen achterstallig zijn, zijn wij gerechtigd een vergoeding van € 5, - in rekening te brengen per herinneringsbrief en de interbancaire rente.

6. Eigendomsvoorbehoud
De geleverde goederen blijven onze eigendom tot volledige betaling.

7. Prestaties, de bevoegdheid en het toepasselijk recht
Plaats van levering en betaling is 27607 Langen.

8. Retourbeleid
De bestelling kan worden geretourneerd zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Om te voldoen aan de termijn is het voldoende als de goederen termijn moet worden gestraft voor onze zonden terug naar ons adres.

9.Stornierungskosten
De benoemingen moeten geannuleerd worden 24 uur van tevoren, anders zijn wij genoodzaakt om de behandeling te voltooien factuur. Kunt u begrijpen dat.

10. Geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden
Voor zover op de website van de verkoper (Iqbal Health Center) websites van derden via links of op andere wijze betrokken zijn, de verkoper over de inhoud van dergelijke websites geen invloed en is niet verantwoordelijk voor dit. De verkoper distantieert zich van de inhoud van dergelijke websites, vooral als ze kwetsend, ongrondwettelijk, illegale of pornografische aard.

RaMasThe